Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2013 00:00

Λίγα λόγια για μένα και τα βότανα

Γράφτηκε από  Panoramix
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Καλωσορίσατε στο blog μου, λέγομαι Ανδρέας και είμαι 25 χρονών, είχα από πολύ μικρή ηλικία τον ενθουσιασμό μου για τα βότανα, μελέτησα πολύ, παρακολούθησα σεμινάρια και πλέον αποφάσισα να είναι αυτή η δουλειά μου, να κάνω κάτι που αγαπάω. 

 

Τα βότανα σήμερα έχουν υποτιμηθεί, και θεωρούμε ότι δεν μπορείς να κάνεις θεραπεία με αυτά, απλά μόνο για κάνα συνάχι και πονοκέφαλο, όμως αυτό δεν ισχύει...

 Υπάρχουν πολλά ιστορικά στοιχεία που μας λένε πως θεράπευαν με κάποιο βότανο, όμως τότε υπήρχε άλλη συνήδειση για αυτά και δεν ήταν όπως σήμερα...

 Σήμερα παίρνουμε το βότανο, το βάζουμε στο μπρίκι, δεν δίνουμε σημασία στις λεπτομέρειες που απαιτείται να γίνει σωστά ένα βότανο και απλά το κάνουμε για να το κάνουμε, τότε πίνουμε από το βότανο και λέμε με μια άρνηση " δεν μου κάνει τίποτα" 

 Μια παροιμία λέει "Όσα δίνεις  τόσο παίρνεις",  οπότε να σεβόμαστε την αξία του κάθε βοτάνου, να φτιάχνουμε το βότανο για να το πάρουμε με αγάπη προς αυτό. 

 Ακόμη να σας πω ότι τα βότανα δρουν ολιστικά, δηλαδή έχουν την ιδιότητα να κάνουν καλό όχι μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχολογική και νοητική μας κατάσταση. 

Αν έχετε απορίες η θέλετε απλά να συζητήσουμε κάτι, ευχαρίστως να τα πούμε στο email μου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Διαβάστηκε 5100 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2013 21:08